Wat te doen bij stankproblemen?

Stankproblemen
blogs

StankproblemenOei, wat stinkt het hier. Na een lange vakantie kom je thuis en al snel concludeer dat je er iets aan de hand is. Het huis stinkt, en niet een klein beetje ook. De vraag is wat je in zo’n geval moet doen. Het belangrijkste is in ieder geval dat je al je analytische vaardigheden nodig hebt om te analyseren waar de stank vandaan komt. Dat betekent goed ruiken, in je hoofd strepen zetten (dit is het niet, dit is het niet, dit ook niet) en dan tot de conclusie komen waar het ongeveer vandaan moet komen.

Als je gelukt hebt, kun je op dat moment de oorzaak zelf weg nemen. Die rottende appels en peren gooi je zelf weg, dat pak verzuurde melk trek je uit de koelkast. Enzovoort. Een ander verhaal wordt het als er echt sprake is van een structureel probleem, waarbij je zelf de oorzaak niet echt kunt weghalen. Het is dan aan te raden een expert in te schakelen. Zeker bij rioolstank, die karakteristieke lucht die lijkt op het deksel die van de gierput is gegaan, is het handig om een expert aan de slag te zetten.

Loodgieters zijn uitgerust met de modernste apparatuur

Veel loodgieters kunnen je hierbij helpen. Zij weten precies wat ze moeten doen om de oorzaak van de stank snel en effectief te achterhalen. Juist door een loodgieter te bellen, weet je of er haarscheurtje in je riool zit of dat een verkeerd aangebrachte stankafsluiter de oorzaak is. Neem dus contact op met een loodgieter bij rioolstank.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button