CV ketel onderhoud

CV ketel onderhoud in Hillegom

CV ketel onderhoudOm er ook in de herfst en winter warm bij te kunnen blijven zitten is het van groot belang, dat u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw CV- of combiketel. Helaas wordt dit onderhoud in veel huishoudens vergeten of als onnodig gezien, met vervelende storingen en defecten tot gevolg. Door de complexe werking van veel CV- en combiketels, is het in het merendeel van de gevallen moeilijk om de oorzaak van een storing zelf te traceren. Zo kan er sprake zijn van stof in kleine onderdelen van uw CV- of combiketel, kunnen bepaalde onderdelen kapot gegaan zijn door ouderdom of kan een leiding vorstschade hebben opgelopen. Om u te helpen bij CV ketel onderhoud in Hillegom, staan de medewerkers van ons loodgietersbedrijf voor u klaar.

Waarom CV ketel onderhoud in Hillegom?

Wat is het belang van CV ketel onderhoud in Hillegom, de kachel werkt immers gewoon? Het is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Hoewel uw kachel prima lijkt te werken, zal er naar verloop van tijd slijtage ontstaan op de onderdelen van de CV- of combiketel. U ziet deze slijtage zelf niet, door de kap om de CV-ketel heen. Ook wanneer u deze bescherming tijdelijk weg zou halen, is het herkennen van slijtage erg lastig. Naast slijtage zijn ook stof en vorstschade veelvoorkomende oorzaken van problemen met CV- en combiketels.

Voorkom dat u er in de winter koud bij komt te zitten en laat uw CV- of combiketel eens per jaar onderhouden door een erkende loodgieter.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button