Gootsteenverstopping in Hillegom

Gootsteenverstopping in Hillegom laten oplossen

Op het moment dat het water in uw gootsteen steeds moeizamer weg lijkt te stromen, kan dit duiden op een beginnende gootsteenverstopping. Vaak gaat een gootsteenverstopping gepaard met een nare rioollucht rond de gootsteen. Geen fris idee, als u rond de gootsteen aan het koken bent! Reden genoeg om een verstopte gootsteen zo snel mogelijk te laten ontstoppen. Heeft u te maken met een gootsteenverstopping in Hillegom? In dat geval kunt u bij onze loodgieters terecht om uw verstopping op te laten lossen. Wij beschikken over een ruime ervaring en de benodigde hulpmiddelen om de verstopping op een professionele wijze voor u op te lossen.

In het geval dat het water helemaal niet meer wegstroomt, kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. Met onze spoeddienst komen we zo snel mogelijk bij u langs om uw verstopte gootsteen te ontstoppen. Zo voorkomen we dat u als gevolg van uw gootsteenverstopping een lange tijd geen gebruik kunt maken van uw gootsteen! Let wel, het inschakelen van de spoeddienst is alleen aan te raden als u niet tot een volgende werkdag kunt wachten.

Hoe ontstaat een gootsteenverstopping?

Gootsteenverstopping HillegomVaak is een gootsteenverstopping het gevolg van etensresten die naar de bodem van de afvoer zijn gezakt. Zeker bij het spoelen van de borden na het eten, kan er veel restafval naar uw afvoer stromen. Niet voor niets wordt vaak aangeraden om de borden eerst schoon te schrapen in de prullenbak en deze vervolgens af te spoelen. Ook raadt men gebruikers van vaatwassers aan om de borden altijd eerst te spoelen, alvorens u deze in de vaatwasser plaatst. Dit is om precies dezelfde reden, namelijk dat de kans op verstoppingen groot is als u etensresten naar de afvoer laat stromen.

Eenmaal op de bodem van de afvoer kunnen de etensresten niet meer worden meegevoerd naar de centrale riolering. Zo vormen de etensresten het begin van een gootsteenverstopping in uw woning.

Hulp bij het ontstoppen van een gootsteenafvoer

Wanneer u last denkt te krijgen van een beginnende verstopping in uw afvoer, kunt u deze eerst zelf proberen op te lossen door gebruik te maken van een ontstopper en een ontstoppingsmiddel. Dergelijke middelen zijn bij bouwmarkten en zelfs in supermarkten aan te schaffen. Houd er rekening mee dat deze middelen niet krachtig genoeg zijn als u met een serieuze gootsteenverstopping te maken heeft. In dat geval kunt u de gootsteen door onze loodgieters laten ontstoppen. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen om deze klus voor u uit te kunnen voeren.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button