Afvoer verstopt in Hillegom

Afvoer verstopt in Hillegom? Wij ontstoppen het voor u!

Een van de mogelijke gevolgen van een afvoerverstopping in huis is een nare stank, die rond de afvoer van uw gootsteen of toilet blijft hangen. Bij een beginnende afvoerverstopping kunt u deze verhelpen door de afvoer te ontstoppen met een ontstoppingsmiddel en ontstopper. In veel gevallen zal dit echter niet meer mogelijk zijn, doordat de verstopping te groot geworden is. De hulp van een loodgietersbedrijf inschakelen is in zo’n situatie de meest voor de hand liggende oplossing. Zit uw afvoer verstopt in Hillegom? Onze loodgieters helpen u graag bij het ontstoppen van de afvoer.

Tip: direct uw verstopte afvoer laten ontstoppen? Schakel in dat geval de hulp van onze spoedloodgieter in. De spoedloodgieter staat doorgaans binnen een half uur bij u voor de deur om een oplossing te bieden voor uw verstopte afvoer.

Oorzaken van een verstopte afvoer in huis

De verstopping van de afvoer binnen uw woning begint doorgaans bij restafval wat naar de bodem van de afvoer zakt. Denk aan etensresten, bladeren of kleine takjes, enzovoorts. Eenmaal op de bodem van de afvoer kan het restafval niet meer worden meegevoerd door het water in de afvoer, met een verstopping tot gevolg. U doet er verstandig aan om de afvoer zeker eens per twee of drie jaar preventief door te laten spuiten. Als de afvoer verstopt begint te raken kan dit een serieuze verstopping helpen voorkomen.Afvoer verstopt Hillegom

Ook zijn er tegenwoordig verschillende hulpmiddelen te koop, die voorkomen dat het restafval in uw afvoer terechtkomt. Denk bijvoorbeeld aan een zeefje wat u in uw gootsteen kunt gebruiken, een bladvanger die u over uw regenpijpen kunt plaatsen, enzovoorts. Dergelijke hulpmiddelen kosten niet meer dan een paar euro en voorkomen dat uw afvoer verstopt raakt. Helaas zal het nooit helemaal mogelijk zijn om het restafval uit uw afvoer te weren.

Afvoer verstopt: hoe ontstoppen jullie de afvoer?

Het ontstoppen van een afvoer kan op verschillende manieren. Een afvoer die verstopt zit kan bijvoorbeeld onder een hoge druk worden doorgespoten, waarbij het restafval in de afvoer naar de centrale riolering wordt gespoten. Levert het doorspuiten van de afvoer niet het gewenste resultaat op? In dat geval kan gebruik worden gemaakt van een klein haakje of vegertje om het restafval uit de afvoer te verwijderen. Zoals eerder aangegeven is het erg lastig om een afvoer die verstopt is geraakt zelf te ontstoppen met een ontstoppingsmiddel en ontstopper. Deze middelen zijn vaak niet krachtig genoeg om serieuze verstoppingen op te lossen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button