CV ketel reparatie

Zeker tijdens de koude herfst- en winterdagen is een goed functionerende cv-ketel een onmisbaar element binnen uw woning. Vanuit de cv-ketel wordt er warm water naar de verschillende radiatoren in huis geleid, die vervolgens voor het uitstralen van warmte zorgen. Ook zorgen de moderne combiketels voor de toevoer van warm water naar uw sanitaire voorzieningen, zoals de douche, het bad en de kraan bij de wastafel. Om te voorkomen dat u te maken krijgt met storingen in de cv-ketel tijdens de herfst of winter, is voldoende onderhoud aan uw cv-ketel van groot belang. Heeft u toch een storing in huis? Laat in dat geval een cv-ketel reparatie in Hillegom uitvoeren door een van onze ervaren loodgieters.

Oorzaken van de noodzaak een CV-ketel reparatie

Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een storing in de cv-ketel. Die moet worden opgelost met een cv-ketel reparatie. U merkt een storing bijvoorbeeld aan het feit dat er geen warm water uit de kraan komt, dat de radiatoren niet goed warm worden, of dat de cv-ketel niet meer goed functioneert. Vaak heeft het een met het ander te maken! Het feit dat uw water niet warm wordt is vaak namelijk het gevolg van een te lage waterdruk of een storing in uw cv-ketel.

De cv-ketelstoring kan het gevolg zijn van een cv-ketel die uitgeschakeld is en niet meer ingeschakeld kan worden, een radiatorkraan die gesloten blijkt te zijn of onderdelen die versleten of zelfs helemaal beschadigd zijn. Mocht de oorzaak van de problemen met uw warmwatervoorziening of de radiatoren veroorzaakt worden door een te lage waterdruk, dan kan er te weinig water in de cv-ketel zitten of kan er sprake zijn van een lekkage in huis. Zowel voor het aanvullen van het water in de cv-ketel, als voor het oplossen van een lekkage kunt u bij onze loodgieter terecht. Ook wanneer er lucht in de cv-ketel zit kan dit voor storingen of soortgelijke problemen zorgen. Een simpele cv-ketel reparatie lost het probleem in dit geval op.

Hoe wordt een CV-ketel reparatie uitgevoerd?

CV-Ketel reparatie HillegomWist u dat het uit laten voeren van een cv-ketel reparatie lang niet altijd noodzakelijk is? In sommige gevallen kan de cv-ketel om onverklaarbare redenen zijn uitgeschakeld. Door de cv-ketel opnieuw in te schakelen of te resetten kunnen de problemen verholpen zijn. In de handleiding van uw cv-ketel vindt u hoe u een dergelijke cv-ketel reparatie zelf uit kunt voeren. Mocht u deze handleiding niet meer hebben, dan kunt u online naar een digitale versie van de handleiding zoeken. Vaak vindt u deze handleiding op de website van de producent van uw cv-ketel.

Mocht het zelf uitvoeren van een cv-ketel reparatie geen effect hebben, dan kan onze loodgieter bij u langskomen om voor een oplossing te zorgen. Wij lopen de cv-ketel na op beschadigingen aan onderdelen, verwijderen het stof in de cv-ketel en zorgen dat er voldoende water in de cv-ketel zit. Direct een cv-ketel reparatie uit laten voeren? Schakel onze loodgieter vandaag nog in!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button