WC verstopt in Hillegom

WC verstopt in Hillegom? Wij helpen u verder!

U moet er toch niet aan denken, dat u een lange avond zonder toilet door moet komen? Of wat te denken van een situatie waarbij u het hele weekend geen toilet meer kunt gebruiken? Een toilet is niet meer te gebruiken als deze ernstig verstopt is geraakt. Het water stroomt in dit geval nauwelijks of helemaal niet meer weg, waardoor u het toilet niet langer kunt gebruiken. Het ontstoppen van een verstopt geraakt toilet is niet eenvoudig, waardoor de hulp van een ervaren loodgieter wenselijk kan zijn. Is uw wc verstopt in Hillegom? Onze loodgieters staan voor u klaar om u van een passende oplossing te voorzien.

Tip: wanneer uw wc verstopt is geraakt op de late avond of in het weekend, kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. De spoedloodgieter staat doorgaans binnen een half uur bij u voor de deur om uw verstopte wc voor u te ontstoppen! Zo hoeft u nooit lang zonder toilet door te komen.

Restafval als oorzaak van een verstopte wc

WC verstopt HillegomWanneer uw wc verstopt is geraakt, is dit vaak het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer terechtgekomen is. Bij een toiletverstopping wordt dit restafval vaak gevormd door een overmatig gebruik van toiletpapier in huis. Door de grote proppen toiletpapier die in de afvoer van uw toilet zijn terechtgekomen, kan het water in uw toiletpot niet langer worden afgevoerd. Doordat de proppen zich aan de randen van de afvoer hechten, zal de verstopping steeds groter worden.

 

Bij een beginnende verstopping in uw toilet kunt u deze proberen te verhelpen met een ontstopper en ontstoppingsmiddel. Deze middelen zijn tegenwoordig bij vrijwel iedere bouwmarkt en supermarkt aan te schaffen. Een serieuze verstopping in uw wc zal niet op deze manier op te lossen zijn.

Wc verstopt: hoe kan ik deze ontstoppen?

Mocht het gebruik van een ontstopper en ontstoppingsmiddel geen effect hebben, dan kunt u de hulp van ons loodgietersbedrijf inschakelen. Wij spuiten de afvoer onder een hoge druk door, waarmee de proppen wc-papier naar de centrale riolering worden gespoten. Mocht dit geen effect hebben, dan kunnen we een klein haakje of een vegertje gebruiken om de afvoer schoon te maken. Op deze manier voorkomen we dat de verstopping verergert, of dat u nog langer zonder werkend toilet zit. U doet er verstandig aan om de afvoer bij uw toilet zeker eens per twee of drie jaar preventief te laten doorspuiten.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button