Contact

Neem contact met ons op

Zoekt u in Hillegom een loodgietersbedrijf dat zorg draagt aan kwaliteit? Bel ons dan op 0252-501318. U kunt ons 24/7 bereiken. Onze spoedservice komt direct naar u toe bij lekkages, verstoppingen en cv-ketelstoringen. Loodgieter De NVS staat altijd voor u klaar!

Contacteer ons: 0252-501318!

Logo Uneto Vni

Waarom kiest u voor ons?

24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Scherp geprijsd
Een begrip in de regio!

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

FAQ – Meest gestelde vragen

De loodgieter in Hillegom is een ervaren vakman. Zijn werkzaamheden zijn rondom het aanleggen, repareren en onderhouden van sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan gasleidingen afpersen, lekkages verhelpen, CV onderhoud en reparatie en het oplossen van allerlei verstoppingen.

Loodgieter Hillegom is actief in, u raad het al; Hillegom. Dat betekent dat wij actief zijn in Hillegom-centrum, Burgermeesterskwartier, Elsbroek, De Marel, Meer en Dorp I en II, Patrimonium, Treslong, Vossepolder, De Zanderij, Hofzicht, Weerestein, Amerikabuurt, Hillegom zuid, Pastoorsveld en Ringoevers.

De prijs van de loodgieter hangt af van de klus en hoe lang deze duurt. Wilt u exacte prijzen voor een specifieke klus weten? Neem dan contact met ons op via 0252-501318.

Loodgieter Hillegom is 24/7 bereikbaar, dus zelfs in het weekend of in de avond! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252-501318.

Een stinkend afvoerputje is erg vervelend. U kunt proberen de stank te verhelpen met de tips uit onze blogs. Werkt dit niet? Dan zit het probleem hoogstwaarschijnlijk dieper. Schakel dan een loodgieter in, deze kan stankdetectie uitvoeren en snel tot de kern van het probleem komen en deze verhelpen.

Als u geen warm water in huis heeft komt dit hoogst waarschijnlijk door de CV-ketel. Moderne cv ketels laten een code zien, in de handleiding van uw cv ketel kunt u terug vinden welk probleem er bij de code hoort. Loodgieter Hillegom helpt u graag als u geen warm water heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Call Now Button