Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf in Hillegom

Loodgieterswerk loodgieter HillegomAls loodgietersbedrijf in Hillegom schieten we u graag te hulp op verschillende gebieden, gerelateerd aan het loodgieterswerk. Hoewel u veel klussen in en rondom uw woning zelf kunt uitvoeren, zullen er altijd dingen zijn die u liever uitbesteed aan een externe partij. Wanneer u kiest voor ons loodgietersbedrijf in Hillegom kiest u voor een persoonlijke en transparante service, gecombineerd met een vakkundige en daadkrachtige uitvoering van uw wensen. Zowel tijdens als buiten kantooruren om staan we voor u klaar, om u onder meer te helpen bij het controleren en repareren van uw CV- of combiketel en het onderhouden van uw leidingen en afvoer.

Helaas worden zeker het onderhoud aan CV- en combiketels, het controleren van leidingen op eventuele lekkages en het jaarlijks doorspuiten van de afvoer in woningen geregeld vergeten. Niet alleen is het oplossen van de hierbij ontstane problemen veel kostbaarder dan het onderhouden ervan, ook zijn de mogelijke problemen die hierbij kunnen ontstaan zeer vervelend. Denk aan de stank die ontstaat bij een verstopte afvoer, de kou in uw woning als gevolg van een haperende verwarming en waterschade of rotplekken in uw hout als gevolg van lekkages.

Hulp van loodgietersbedrijf in Hillegom

Ons loodgietersbedrijf helpt u graag bij het onderhouden van eerder genoemde elementen in uw woning. Tevens staan we u graag bij in het leggen van nieuwe leidingen bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button