Doucheputje verstopt in Hillegom

Doucheputje verstopt in Hillegom: wat zijn de oplossingen?

Als gevolg van een doucheputje die verstopt is geraakt, zal het water steeds moeilijker uit uw douchebak wegstromen. Wanneer u geen gebruik maakt van een douchebak maar het putje in uw vloer heeft laten plaatsen, zal uw badkamer onder water komen te staan bij een verstopping. Dit is echter niet de enige reden om een verstopt doucheputje zo snel mogelijk te laten ontstoppen! Denk ook aan het feit dat een verstopt doucheputje een nare stank met zich mee zal brengen. Dit is geen fijn gevoel als u hier dagelijks staat te douchen. Zit uw doucheputje verstopt in Hillegom? Onze loodgieters komen graag bij u langs om u van een passende oplossing te voorzien.

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het verhelpen van verschillende soorten verstoppingen. Het ontstoppen van uw verstopte doucheputje, de afvoer onder uw toilet of uw gootsteenafvoer is een relatief eenvoudige klus voor ons geworden. Samen zorgen we dat u kort na het ontstoppen van het verstopte doucheputje weer heerlijk kunt douchen!

Doucheputje verstopt door restafval in de afvoer

Doucheputje verstopt HillegomVaak is een doucheputje verstopt geraakt door het restafval wat in de afvoer onder het doucheputje terechtgekomen is. Dit kan het gevolg zijn van slecht onderhoud, een overmatige haaruitval, enzovoorts. In het doucheputje zit vaak een filter, die de haren die tijdens het douchen vrijgekomen zijn opvangt. Door het filter regelmatig, bijvoorbeeld eens per week, te legen, voorkomt u dat een deel van deze haren alsnog uw afvoer in weet te komen. Eenmaal in de afvoer zakt het restafval naar de bodem van de afvoer, waarmee een beginnende verstopping ontstaat. Heeft u nog geen filter in uw doucheputje? In dat geval doet u er verstandig aan om zo snel mogelijk een geschikte filter te kopen.

Oplossing voor een verstopt doucheputje

Bij een beginnende verstopping in de afvoer onder uw doucheputje kunt u deze eerst zelf proberen op te lossen. Dit doet u door gebruik te maken van een ontstopper en bijpassend ontstoppingsmiddel. Is uw doucheputje verstopt geraakt en kunt u deze niet langer zelf ontstoppen? In dat geval beschikken onze loodgieters over handige hulpmiddelen die het ontstoppen van een verstopte doucheafvoer een stuk eenvoudiger maken. Wij kunnen een verstopte afvoer bijvoorbeeld onder een hoge druk doorspuiten. Op deze manier wordt het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering gevoerd. Ook kunnen we een klein vegertje gebruiken om de afvoer te reinigen.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Scherp geprijsd
24/7 bereikbaar
CV onderhoud
Een begrip in de regio

24/7 BEREIKBAAR

Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

SCHERP GEPRIJSD

Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

EEN BEGRIP IN DE REGIO!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!

Contact

Wij zijn altijd bereikbaar en staan voor u klaar! Bel ons direct!

Call Now Button