Voorkom lekkages door kitranden goed bij te houden!

Voorkom lekkages Hillegom
blogs

Om een ernstige waterschade aan uw woning te voorkomen is het raadzaam om lekkages zo goed mogelijk te voorkomen. Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken binnen en buiten uw woning ontstaan. Denk aan lekkages rond leidingen of de afvoer, een lekkage rond uw regenpijpen, enzovoorts. Heeft u echter al eens gedacht aan lekkages die rond uw kitranden kunnen ontstaan? Het vocht kan tussen de kitranden komen te zitten en via deze weg in uw muren trekken. Als gevolg hiervan ontstaat er zwam- en schimmelvorming op uw muren en plafonds. Door de kitranden goed bij te houden kan een lekkage in veel gevallen voorkomen worden!

Kitranden volledig vervangen in huis

Het is raadzaam om de kitranden die los beginnen te laten eens in de zoveel jaar volledig te vervangen. Op deze manier gaat u ieder risico op een lekkage in uw woning tegen. Het vervangen van kitranden kunt u zelf doen, maar ook laten doen. Denk aan een tegelzetter die de voegen of kitranden kan verwijderen en direct kan vervangen voor nieuwe voeg of kitranden. Kies altijd voor kit van een hoge kwaliteit, om te voorkomen dat de kitranden al snel weer vervangen moeten worden.

Lekkages oplossen rond uw kitranden

Mocht het vervangen van de kitranden tussen uw tegels al te laat zijn, dan is het belangrijk dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Het verhelpen van een lekkage kunt u aan een loodgieter overlaten. Onze loodgieters beschikken over een ruime ervaring en verschillende hulpmiddelen om lekkages op te sporen en vakkundig te verhelpen. Het is van de aard van een lekkage afhankelijk op welke manier deze het beste verholpen kan worden. Wanneer u de lekkage opmerkt is het verstandig om uw douche, gootsteen of bad niet te gebruiken totdat de lekkage verholpen is. Zo voorkomt u een verergering van de waterschade.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button