Loodgieter in Hillegom: wij helpen bij afsluiten van buitenkraan

Buitenkraan
blogs

Om de kans op het knappen van leidingen te minimaliseren, is het sterk aan te raden om de buitenkraan voorafgaand aan de wintermaanden af te laten sluiten. De loodgieter in Hillegom kan u hierbij helpen! Een loodgieter beschikt doorgaans over een ruime expertise in het afsluiten van een buitenkraan, doordat er ontzettend veel woningbezitters zijn die dit door de loodgieter in Hillegom laten doen.

U kunt de buitenkraan van uw woning ook zelf afsluiten, door de afsluiter van de buitenkraan om te draaien. Deze afsluiter vindt u vaak in de kruipruimte van uw woning of onder de afvoer van uw gootsteen in de keuken.

 

Een buitenkraan af laten sluiten door loodgieter in Hillegom

De loodgieter in Hillegom helpt u bij het afsluiten van de buitenkraan door eerst de afsluiter voor u op te zoeken en deze vervolgens voor u om te draaien. De afsluiter is vaak een klein kraantje of een boutje, die met een speciaal sleuteltje kan worden omgedraaid. Na het omdraaien van de afsluiter zal een loodgieter de buitenkraan nog enige tijd open laten staan om het resterende water uit uw leiding te laten lopen. Zo is de kans op het knappen van uw leidingen minimaal!

In de lentemaanden komt de loodgieter in Hillegom graag bij u terug om de afsluiter opnieuw om te draaien. U kunt de buitenkraan op dat moment direct weer gebruiken.

 

Hoe knapt de leiding naar mijn buitenkraan?

Het voornaamste idee achter het afsluiten van de buitenkraan is het voorkomen van het knappen van de leidingen naar de buitenkraan toe. Leidingen kunnen knappen op het moment dat het water in de leidingen stil komt te staan, uitzet en vervolgens voor een te grote druk op de leidingen zorgt. Als de leidingen geknapt zijn moeten deze vervangen worden en zal er een lekkage ontstaan.

Waarom kiest u voor ons?

Wij gebruiken hoogwaardige materialen
Altijd bereikbaar, ook voor spoed
Transparante service en goed advies
Professionele inbraakpreventie

Lees ook eens:

Call Now Button